Bij Marius Roos Fotografie kunt u o.a terecht voor portretten, bedrijfsreportages, reclamefotografie (advertising), lifestyle, beeldbankfotografie en illustratief beeld. Ik werk op locatie en in de studio. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Bedrijven

Bij communicatie en reclame is beeld bepalend. Fotomateriaal van de werkvloer, werknemers in actie, aansprekende portretten of een gek/opvallend, geënsceneerd plaatje: het is belangrijk om eigen beeld te hebben, met de uitstraling van uw bedrijf. Kwalitatief goed fotomateriaal maakt elke uiting onderscheidend, of het nu gaat om een website, folder, bedrijfsmagazine, abri campagne of welke communicatie-uiting dan ook.

PORTRET Mooie portretten van de werknemers of het management bepalen letterlijk het gezicht van uw bedrijf. Het personeel moet een sprankelende en enthousiaste indruk geven. Met mijn mobiele studio kom ik naar u toe. We bepalen dan welke setting het beste werkt. Dat kan een witte of gekleurde achtergrond zijn, maar ook een achtergrond die wat meer vertelt over het bedrijf.

REPORTAGE Om een gevarieerde serie foto’s te maken, loop ik graag een dagdeel, of indien nodig langer, rond met de camera om een uitgebreid en mooi verhaal te maken. Het resultaat is een fotoserie die een goede indruk geeft van de sfeer van uw bedrijf en de mensen die er werken.

CAMPAGNE Vanwege mijn ruime ervaring in de reclamewereld, weet ik wat er bij een overtuigende reclamecampagne komt kijken en waar een sterke reclamefoto aan moet voldoen. Ik denk na over de verschillende mogelijkheden, de uitvoering en de productie, en kijk hoe we tot het mooiste resultaat komen. Ook het uitwerken van een concept of idee is bij mij in goede handen.

BEELDBANK FOTOGRAFIE Een eigen beeldbank, met eigen, unieke foto’s, die onbeperkt en op elk formaat gebruikt kunnen worden: dat is voor elk bedrijf handig en efficiënt. Ik schiet een serie foto’s, portretten, een bedrijfsreportage of sfeerbeelden die handig voor verschillende communicatie-uitingen zijn. Denk bij sfeerbeelden aan foto’s van een gezin op het strand, iemand op de fiets, een persoon op een zonnig terras of algemene beelden van iemand aan de telefoon enz. Dit soort foto’s illustreren een verhaal of vertellen iets over het bedrijf. In overleg bepalen we waar uw bedrijf behoefte aan heeft.

Eigen beeldmateriaal heeft de voorkeur boven standaard stockbeeld, omdat het uniek is. U loopt niet het risico dat u beeld gebruikt dat overal op internet te vinden is. Eigen beeld heeft precies de uitstraling en sfeer die bij uw bedrijf past. Zo zit er een eigen, aansprekende lijn in al uw communicatie-uitingen, die aansluit bij het verhaal dat uw bedrijf wil uitdragen.

Voor meer informatie over prijzen, vragen over eventueel bijkomende kosten, advies in aanpak of meer voorbeelden, kunt u contact met mij opnemen. Dan denk ik mee en kijken we naar de wensen en mogelijkheden. Vervolgens kan ik geheel vrijblijvend een offerte maken.

Mail naar: info@mariusroos.nl of bel: 0615076873

Particulier

Voor portretten neem ik de tijd, we gaan ontspannen te werk en ik ga door tot dat u tevreden bent met het resultaat, dit kan zowel in mijn studio als op locatie.

PROFIELFOTO ZAKELIJK Voor een studio portret (head/medium shot) voor bijv. een website, LinkedIn profiel, etc. kunt u op afspraak langskomen in mijn studio. Er zijn verschillende mogelijkheden voor achtergronden en setting.

CREATIEF PORTRET Wilt u iets bijzonders voor aan de muur? Bijv. een mooie foto van uw zoon of dochter, chique afgedrukt met acrylglas, voor boven de bank? In mijn eigen studio heb ik de mogelijkheid om een creatief en origineel portret te maken van 1 tot 5 personen. Ik kan opties voordragen, kijk vooral rond op mijn site voor ideeën, eigen inbreng is ook altijd fijn. De kwaliteit van de foto’s is zodanig dat er een mooie 'gallery' print op groot formaat gemaakt kan worden. De print mogelijkheden, bijv. aluminium, canvas of poster, kunnen we van tevoren bespreken. Het laten maken van de afdruk kan ik verzorgen. Vooraf (eventueel telefonisch) bespreken we het idee.

Neem contact met mij op voor vragen of een offerte, of andere fotografie wensen en mogelijkheden. Mail naar: info@mariusroos.nl of bel: 0615076873