Bij Marius Roos Fotografie kunt u o.a terecht voor portretten, bedrijfsreportages, reclamefotografie (advertising), lifestyle, beeldbankfotografie en illustratief beeld. Ik werk op locatie en in de studio. Neem gerust contact op voor meer informatie.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE Bij communicatie en reclame is beeld bepalend. Fotomateriaal van de werkvloer, werknemers in actie, aansprekende portretten of een gek/opvallend, geënsceneerd plaatje: het is belangrijk om eigen beeld te hebben, met de uitstraling van uw bedrijf. Kwalitatief goed fotomateriaal maakt elke uiting onderscheidend, of het nu gaat om een website, folder, bedrijfsmagazine, abri campagne of welke communicatie-uiting dan ook.

PORTRET ZAKELIJK Mooie portretten van de werknemers of het management bepalen letterlijk het gezicht van uw bedrijf. Het personeel moet een sprankelende en enthousiaste indruk geven. Samen bepalen we welke setting het beste werkt. Dat kan een witte of gekleurde achtergrond zijn, maar ook een setting die wat vertelt over het bedrijf. Ik neem de tijd, we gaan ontspannen te werk en ik ga door tot dat u tevreden bent met het resultaat.

PROFIELFOTO Voor een studio portret (head/medium shot) voor bijv. een website, LinkedIn profiel, intranet etc. kom ik langs met mijn mobiele studio. Er zijn verschillende mogelijkheden voor achtergronden en setting. Aantal personen en hoeveelheid tijd gaat in overleg en is ook afhankelijk van de aanpak.

REPORTAGE Om een gevarieerde serie foto’s te maken, loop ik graag een dagdeel, of indien nodig langer, rond met de camera om een uitgebreid en mooi verhaal te maken. Het resultaat is een fotoserie die een goede indruk geeft van de sfeer en de mensen van van bijv uw bedrijf of een evenement.

CAMPAGNE Vanwege mijn ruime ervaring in de reclamewereld, weet ik wat er bij een overtuigende reclamecampagne komt kijken en waar een sterke reclamefoto aan moet voldoen. Ik denk na over de verschillende mogelijkheden, de uitvoering en de productie, en kijk hoe we tot het mooiste resultaat kunnen komen. Ook het uitwerken van een concept en meedenken over een idee is bij mij in goede handen.

BEELDBANK FOTOGRAFIE Een eigen beeldbank, met eigen, unieke foto’s, die onbeperkt en op elk formaat gebruikt kunnen worden: dat is voor elk bedrijf handig en efficiënt. Ik schiet een serie foto’s, portretten, een bedrijfsreportage of sfeerbeelden die handig voor verschillende communicatie-uitingen zijn. Denk bij sfeerbeelden aan foto’s van een gezin op het strand, iemand op de fiets, een persoon op een zonnig terras of algemene beelden van iemand aan de telefoon enz. Dit soort foto’s illustreren een verhaal of vertellen iets over het bedrijf. In overleg bepalen we waar uw bedrijf behoefte aan heeft.

Eigen beeldmateriaal heeft de voorkeur boven standaard stockbeeld, omdat het uniek is. U loopt niet het risico dat u beeld gebruikt dat overal op internet te vinden is. Eigen beeld heeft precies de uitstraling en sfeer die bij uw bedrijf past. Zo zit er een eigen, aansprekende lijn in al uw communicatie-uitingen, die aansluit bij het verhaal dat uw bedrijf wil uitdragen.

Voor meer informatie over prijzen, vragen over eventueel bijkomende kosten, advies in aanpak of meer voorbeelden, kunt u contact met mij opnemen. Dan denk ik mee en kijken we naar de wensen en mogelijkheden. Vervolgens kan ik geheel vrijblijvend een offerte maken.

Mail naar: info@mariusroos.nl of bel: 0615076873